Over ons


Dildoplezier.nl

Dildoplezier.nl is onderdeel van Easy Shops B.V. en is een online winkel gespecialiseerd in alle soorten dildo's en buttpluggen. Ons concept is simpel: een brede collectie, die uitsluitend zijn samengesteld uit hoge kwaliteitsmerken. Dildoplezier.nl biedt het gemak en de vrijheid van internetshoppen, maar de zorg en aandacht die je alleen nog bij een speciaalzaak lijkt te vinden.

Snelle levering

Bij Dildoplezier.nl ben je verzekerd van een snelle levering. Producten die je op werkdagen voor 23:00 uur besteld, heb je morgen in huis. Via de Track & Trace code die wij jou na de bestelling per email sturen bent je direct op de hoogte van de verzendstatus van de bestelling.

Gemak en vrijheid

Waarom nog de deur uit voor het kopen van erotische producten? Bij Dildoplezier.nl kun je lekker vanuit je luie stoel thuis, anoniem en discreet een bestelling plaatsen.
Vind eenvoudig je weg door onze gebruiksvriendelijke webwinkel, met veel duidelijke foto’s en een uitgebreide beschrijvingen per product. Om ervoor te zorgen dat je precies vindt wat je zoekt, heeft Dildoplezier.nl een overzichtelijke onderverdeling gemaakt. Selecteer eenvoudig op merk of categorie. Verfijn het zoeken nog verder door bijvoorbeeld materiaal, kleur of prijs te selecteren. Zo krijg je alleen de resultaten, die je ook echt wenst.

Vragen

Ons team staat iedere werkdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur klaar om je te assisteren. Stel je vraag per e-mail. Dildoplezier.nl hecht er erg veel waarde aan dat je alle service krijgt die je verlangt. Vragen, opmerkingen en suggesties zijn dan ook altijd meer dan welkom!

Dan rest ons eigenlijk niets meer dan je heel veel shop plezier te wensen!

Hartelijke groet,

Het team van Dildoplezier.nl


Onze visie op service

Perfecte service bij onze webshops Dildoplezier.nl is een online speciaalzaak. Dit betekent dat Dildoplezier.nl het gemak en de vrijheid van online shoppen biedt, maar de zorg en aandacht die je alleen nog bij een speciaalzaak lijkt te vinden. En dat zie je terug in onze service. Het team van Dildoplezier.nl hecht er veel waarde aan dat je niet alleen voor en tijdens je aankoop, maar ook daarna alle assistentie krijgt die je verlangt.

Wij geloven dat hedendaagse klanten niet alleen excellente service verdienen, maar zelfs mogen eisen. Dildoplezier.nl geeft een 100% tevreden klant garantie. Onze service is van het hoogste niveau en is persoonlijk. Wij zijn niet gebonden aan draaiboeken of procedures om met de klant om te gaan. Wij willen dat jij blij bent met onze producten en wij doen er bijna alles aan om daarvoor te zorgen.

Je kunt ons ook altijd bereiken via een van de contact mogelijkheden. Als je klachten hebt, horen we dat uiteraard graag, zodat we de kans krijgen om deze zo goed mogelijk af te handelen en jij alsnog een tevreden klant wordt.


Copyright

Copyright Easy Shops - Alle rechten voorbehouden Alle rechten voorbehouden. Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Easy Shops B.V. Het auteursrecht van deze site behoort toe aan Easy Shops B.V. Deze site is alleen bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, hierbij is het niet toegestaan om de site te verveelvoudigen zonder schriftelijke toestemming van Easy Shops B.V.

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Easy Shops B.V, tenzij anders is aangegeven. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van Easy Shops B.V. gebruik te maken van deze merken.

Op de verkoopovereenkomst en de website informatie is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Easy Shops B.V.
Ariahof 9
2992 NL Barendrecht


Colofon

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag tussen 9.00u en 17.00u

Dildoplezier.nl is onderdeel van

Easy Shops B.V.
Ariahof 9
2992 NL Barendrecht

Telefoon: 085 - 00 30 166
E-mail: klantenservice@easy-shops.nl
Website: www.Dildoplezier.nl

Bankgegevens

Easy Shops B.V.
Rekeningnummer: 6227180
Vestigingsplaats: Barendrecht

ING BANK te Barendrecht
IBAN: NL78 INGB 0006 2271 80
BIC: INGBNL2A

Ingeschreven in handelsregister KvK te Rotterdam: 59731710
BTW-nummer: NL853622292B01


Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld net zoals alle overige uitingen van Easy Shops B.V. op het internet. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door ons gepubliceerd wordt onjuist of niet volledig is. De informatie op de website wordt regelmatig aangepast en/of aangevuld. Easy Shops B.V. behoudt zich het recht om aanpassingen op ieder moment en zonder enige aankondiging door te voeren.

Desondanks dat alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, kan Easy Shops B.V. niet verantwoordelijk worden gehouden of aansprakelijk worden gesteld voor informatie of berichten die worden verzonden door gebruikers van deze website via het internet. Er zijn links op deze site die leiden naar websites buiten het domein van Easy Shops B.V. en ook geen eigendom zijn van Easy Shops B.V. Indien deze links worden geactiveerd, verlaat men de site van Easy Shops B.V. Hoewel Easy Shops B.V. zeer selectief is in het selecteren van links waarmee naar andere sites wordt verwezen, kan zij niet instaan voor de inhoud of eventuele producten van die sites. Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van deze externe websites die niet worden onderhouden door Easy Shops B.V. zal dan ook altijd worden afgewezen.

Discreet verpakt Discreet verpakt
  • Blanco verpakking
  • Webshop wordt niet als afzender vermeld
  • Pakketjes worden niet bij de buren afgeleverd
  • Neutrale naam op je bankafschrift
Snelle levering Snelle levering
  • Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, de volgende dag in huis PostNL pakketservice
  • Volg je bestelling met Track & Trace
  • Handtekening voor ontvangst
  • Ook levering onder Rembours
  • Verzendkosten € 2,95 boven € 100,- gratis