Verzendkosten slechts € 2,95 - Discreet verpakt

Master Series

Master Series bij Dildoplezier.nl (57 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
 • Anale plug met wijde basis

  De Anale plug met wijde basis is een anaal plug die door de extra stevige basis stevig op zijn plaats blijft zitten. Via de opening aan de achterkant kun je zelfs een eigen vibrerende kogel in brengen!

  € 15,95 In voorraad
  bestel ad660
 • D'Primer Penis Plug

  De D'Primer Penis Plug is een lichtgewicht penisplug van zeer buigzaam materiaal. De schacht heeft verschillende ribbels die bij het in- en uitbrengen in de penis een sensationeel gevoel geven. 10 cm lang en 0,6 tot 1 cm

  € 23,95 In voorraad
  bestel ac514
 • Pig Tail Plug - Zwarte anaalplug met een varkensstaart.

  De 'Pig Tail Plug' van Master Series is een 10 cm lange anaal plug met een zwarte varkensstaart van 13.5 cm. Je kunt de plug anaal inbrengen, welke kant je gebruikt maakt niet uit.

  € 33,95 In voorraad
  bestel ec718
 • Flexible P-Spot Massager

  De Flexible P-Spot Massager is een massager gericht op de P-spot (de mannelijke G-spot). Deze flexibele prostaatmassage dildo is heeft 3 gladde bobbels die makkelijk naar binnen kunnen glijden en druk uitoefenen tegen de prostaat.

  € 15,95 In voorraad
  bestel ac439
 • Anal links anaal ketting met 5 dikke beads

  De Anal Links van zit qua design tussen anal chains en een anaal dildo in. Door dikke beads is deze anaal-dildo niet geschikt voor beginnende liefhebbers van anale seks. 32 cm. x Ø 6 cm.

  € 38,95 In voorraad
  bestel ts129-l
 • The Manticore Anaal Plug is een zwarte anaalplug met een grillige vorm.

  De Manticore Plug van Master Series is een intimiderende waterdichte zwarte anale plug van 23 cm met diverse rillen en bobbels voor extra stimulatie van de anus of vagina.

  € 18,95 In voorraad
  bestel ac767
 • Magnetische vaginaballetjes

  Set van twee grijze magnetische vagina balletjes van Master Series met een doorsnede van 2,5 centimeter. De balletjes zijn magnetisch en hebben een diameter van 2,5 centimeter.

  € 23,95 In voorraad
  bestel ad460
 • XXL BenWa ballen

  Geniet nog meer dankzij deze XXL BenWa ballen. Dit XXL speeltje bestaat uit drie siliconen ballen, die onderling verbonden zijn met een koord.

  € 25,95 In voorraad
  bestel ad179
 • De Ravens Tail 2X Anaal Plug is een dubbele Anaal Plug met een flexibele as.

  De Ravens Tail 2X Anaal Plug is een dubbele anaal plug uit de Master Series. Deze dubbele anaalplug heeft een lange flexibele as die partners kunnen delen.

  € 27,95 In voorraad
  bestel ac404
 • Zwarte mamba penishoes

  De zwarte mamba penishoes zorgt ervoor dat zowel jij als je partner kunt genieten van een grote en langdurige erectie. De peniskoker maakt je klaar voor actie en bezorgt je geliefde een diepe sensatie.

  € 27,95 In voorraad
  bestel ab453-black
 • Anaalplug met tunnel

  De Anaalplug met tunnel is een volledig toegankelijke penistunnel. Het is pret voor twee met deze heerlijke flexibele tunnel anaalplug die soepel is in te brengen.

  € 34,95 In voorraad
  bestel ad435
 • Multi vibrerende anker anaalplug

  De multi vibrerende anker anaalplug is een ankervormige plug met 10 verschillende vibratie standen die eenmaal anaal ingebracht euforische gevoelens op roept.

  € 34,95 In voorraad
  bestel ad774

Master Series bij Dildoplezier.nl (57 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren