Verzendkosten slechts € 2,95 - Discreet verpakt

50 Shades of Grey

Fifty Shades of Grey Webshop: 50 Shades of Grey Pleasure collectie.

De verfilming van de bestseller 'Fifty Shades of Grey' is op Valentijnsdag 2015 in Nederland in première gegaan. De Bondage, SM en sextoys collectie met de nieuwste artikelen kun je voordelig bestellen bij DE officiële Nederlandse 50 Shades of Grey webshop.

De stijlvolle 50 Shades of Grey Pleasure collectie

De gehele Fifty Shades of Grey collectie is stijlvol, inspirerend, prikkelend, en goedgekeurd door de auteur E.L. James. Al de producten uit deze verzameling van speeltjes, die in de erotische roman 'Fifty Shades of grey' worden beschreven, worden geleverd in een luxe verpakking. De seksspeeltjes, BDSM artikelen en producten uit de sensual care collectie zijn daardoor ook zeer geschikt om cadeau te doen.

Het officiële aanbod van Fifty Shades of Grey bestaat uit sextoys, bondage en SM artikelen en een sensuele verzorgingslijn.

Over Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey (Vijftig tinten grijs) is een erotische roman van de Britse schrijfster E.L. James, pseudoniem van Erika Leonard. Het boek werd na publicatie in 2011 een internationale bestseller en is het eerste deel van een drieluik. De andere delen heten Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed. Begin 2013 waren er in Nederland al meer dan 1,5 miljoen exemplaren van het boek verkocht, wereldwijd inmiddels ruim 90 miljoen. Het verhaal speelt zich af in de Amerikaanse stad Seattle en gaat over de net afgestudeerde Anastasia Steele die een seksuele relatie krijgt met de jonge zakenman Christian Grey. Christian en Anastasia onderhandelen over de inhoud van een BDSM-contract waarin staat dat Christian haar mag onderwerpen in sado-masochistische rollenspellen.

Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker and Fifty Shades Freed.