Verzendkosten slechts € 2,95 - Discreet verpakt

Geisha ballen

Geishaballen voor pure opwinding of voor het trainen van de bekkenbodemspieren.

Geishaballen, ook wel lustkogels genoemd, zijn holle balletjes die een gewichtje bevatten dat kan in de bal kan rollen. De geisha ballen worden één voor één in de vagina ingebracht en dienen als erotisch speelgoed. Zodra de balletjes vaginaal zijn ingebracht veroorzaakt de beweging van de gewichtjes in de geisha balletjes voor een heerlijk opwindend gevoel.

Oorsprong geisha ballen

Geisha ballen worden ook aangeraden om de bekkenbodemspieren te trainen en sterker te maken. Door de twee balletjes tegen elkaar te laten bewegen zullen deze spieren zich spannen en sterker worden. Men beweert dat bedreven Japanse geisha's met de op deze manier geoefende spieren mannen in extase kunnen brengen.

Geisha ballen bij Dildoplezier.nl (18 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
 • Anal Fantasy Siliconen Geisha Balletjes

  De Anal Fantasy Elite Vibro Balls (geisha balletjes) zijn het perfecte product om het genot van anale stimulatie te ervaren. Deze balletjes zijn zo gemaakt dat ze uit zichzelf vibreren als jij beweegt.

  € 28,95 In voorraad
  bestel 4640-23
 • Vibrerende Geisha Ballen

  De duo zwarte liefdeskogels zijn vibrerende geisha balletjes met vijf vibratie standen voor optimale bevrediging. De geisha ballen hebben een diameter van 3.1 centimeter.

  € 21,95 In voorraad
  bestel 05785410000
 • 5 Functie Paars Vibrerende genots balletjes

  De Vibrerende genots balletjes met 5 Functie Paars zijn een leuke set van twee gladde genots balletje. De balletjes zijn vaginaal én anaal te gebruiken en een echte traktatie.

  € 28,95 In voorraad
  bestel ad489
 • Ben Wa Balls Set Goud

  De Ben Wa Balls Set Goud bestaat uit drie paar goudkleurige stalen Ben Wa Balletjes in een mooi doosje. De balletjes lopen op in grootte, zodat je jouw vagina spieren opbouwend kunt trainen.

  € 59,95

  € 46,95

  In voorraad
  bestel sht152
  Aanbieding
 • Goudkleurige Vagina Balletjes

  Vier goudkleurige vaginale ballen met een diameter van 3.5 centimeter die via een touwtje met elkaar verbonden zijn. Ervaar het gevoel en plezier wanneer je deze vaginale ballen draagt.

  € 19,95

  € 15,95

  In voorraad
  bestel 512150
  Aanbieding
 • Jaded Glass Ben Wa Balls.

  Jaded Glass Ben Wa Balls van Master Series. Deze succesvolle Ben Wa balletjes zorgen voor onweerstaanbare genoegens tijdens voorspel en alles daarbuiten.

  € 14,95 In voorraad
  bestel ad174
 • LELO Luna Beads Zwart

  LELO Luna Beads Noir zijn de slanke en verleidelijke versie van 's werelds bestverkochte Ben Wa ballen die onweerstaanbaar genot beloven tijdens het voorspel en daarbuiten.

  € 27,95 In voorraad
  bestel 03190570000
 • LELO Ben Wa Balls Luna Mini

  Luna Beads Mini is een kleinere editie van Luna Beads, 's werelds best verkochte hulp voor kegeloefeningen. Voor de meest effectieve bekkenbodemtraining.

  € 37,95 In voorraad
  bestel 31787500
 • Love Balletjes - Paars

  Paarse Love Balletjes die worden ingebracht in de vagina, waar ze je bekkenbodemspieren in vorm brengen: door de constante beweging van de ballen worden de spieren getraind en versterkt.

  € 15,95 In voorraad
  bestel 05060010000
 • Magnetische vaginaballetjes

  Set van twee grijze magnetische vagina balletjes van Master Series met een doorsnede van 2,5 centimeter. De balletjes zijn magnetisch en hebben een diameter van 2,5 centimeter.

  € 23,95 In voorraad
  bestel ad460
 • Blauwe Ben Wa ballen

  Sara's Secret ballen Blauw. Stimuleer je vagina van binnenuit en train je intieme spieren met behulp van deze blauwe Ben Wa balls. Je voelt deze geisha ballen bij elke beweging.

  € 9,95 In voorraad
  bestel 513458
 • Gouden Ben Wa Balletjes van 1 Inch .

  Deze Gouden Ben Wa Balletjes zijn bedoeld voor vrouwen om de spieren in de vagina te trainen. De goudkleurige balletjes zijn gemaakt van roestvrij staal en bevatten een los contra gewichtje.

  € 21,95 In voorraad
  bestel ad454
 • Vibratie Vagina Balletjes - Wit

  Vibratie Vagina Balletjes - Wit. Vier witte vibrerende vagina balletjes die via een koord met een regelbare vibratie unit zijn verbonden. De balletjes hebben een doorsnede van ca. 3,5 cm.

  € 14,95 In voorraad
  bestel 05577060000
 • Black Velvets Balls van Silicone

  De Black Velvets Balls zijn fluweelzachte zwarte Love balls van naadloos silicone materiaal met een verwijder lus. De Black Velvets Balls wekken het verlangen naar intiem contact.

  € 26,95 In voorraad
  bestel 05215230000
 • OVO Love Balls L1 Lilac

  Met de OVO Love Balls kunt je overal genieten van een intieme stimulatie. Niemand zal merken dat je de balletjes draagt. Je zult de balletjes zachtjes voelen bewegen door het contragewicht.

  € 28,95

  € 20,95

  In voorraad
  bestel 3000010235
  Aanbieding
 • Cannonball Intruders Orb

  De Cannonball Intruders Orb zorgt voor optimale vulling. Het gebruik van de intruder orb is heel eenvoudig: schroef de oorspronkelijke bal los en vervang deze door de Cannonball.

  € 34,95 In voorraad
  bestel vf805
 • Zoete kers vagina balletjes

  De zoete kers vagina balletjes zijn charmante en trendy vormgegeven siliconen vagina balletjes. Een fijne manier voor het bevorderen van je vaginale spieren voor intensere orgasmen.

  € 21,95 In voorraad
  bestel ad483
 • Spannende vagina ballen set van Fifty Shades of Grey

  Spannende vagina ballen set van Fifty Shades of Grey. Train je bekkenbodemspieren en geniet van heerlijke inwendige stimulatie met deze vaginaballen set.

  € 32,95 In voorraad
  bestel e25475

Geisha ballen bij Dildoplezier.nl (18 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren