Verzendkosten slechts € 2,95 - Discreet verpakt

Geisha ballen

Geishaballen voor pure opwinding of voor het trainen van de bekkenbodemspieren.

Geishaballen, ook wel lustkogels genoemd, zijn holle balletjes die een gewichtje bevatten dat kan in de bal kan rollen. De geisha ballen worden één voor één in de vagina ingebracht en dienen als erotisch speelgoed. Zodra de balletjes vaginaal zijn ingebracht veroorzaakt de beweging van de gewichtjes in de geisha balletjes voor een heerlijk opwindend gevoel.

Oorsprong geisha ballen

Geisha ballen worden ook aangeraden om de bekkenbodemspieren te trainen en sterker te maken. Door de twee balletjes tegen elkaar te laten bewegen zullen deze spieren zich spannen en sterker worden. Men beweert dat bedreven Japanse geisha's met de op deze manier geoefende spieren mannen in extase kunnen brengen.

Geisha ballen bij Dildoplezier.nl (20 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
 • Anal Fantasy Siliconen Geisha Balletjes

  De Anal Fantasy Elite Vibro Balls (geisha balletjes) zijn het perfecte product om het genot van anale stimulatie te ervaren. Deze balletjes zijn zo gemaakt dat ze uit zichzelf vibreren als jij beweegt.

  € 28,95 In voorraad
  bestel 4640-23
 • 5 Functie Paars Vibrerende genots balletjes

  De Vibrerende genots balletjes met 5 Functie Paars zijn een leuke set van twee gladde genots balletje. De balletjes zijn vaginaal én anaal te gebruiken en een echte traktatie.

  € 28,95 In voorraad
  bestel ad489
 • Ben Wa Balls Set Silver

  De Ben Wa Balls Set Zilver bestaat uit drie paar zilverkleurige stalen Ben Wa Balletjes in een mooi doosje. De balletjes lopen op in grootte, zodat je jouw vagina spieren opbouwend kunt trainen.

  € 59,95

  € 46,95

  In voorraad
  bestel sht151
  Aanbieding
 • Pipedream Glazen Ben wa Ballen

  Elegant, luxe, en met de hand vervaardigde glazen Ben Wa ballen van Pipedream met verbazingwekkend oog voor detail. Gemaakt van borosilicaatglas.

  € 24,95 In voorraad
  bestel 05052770000
 • Heavy Metal Vagina Balletjes.

  De Heavy metal vagina balletjes zijn vier zware, glad gepolijste metalen kogels die via een koord met elkaar verbonden zijn. Deze bevatten een zwaar gewicht om de vagina spieren te trainen.

  € 14,95

  € 11,95

  In voorraad
  bestel 526185
  Aanbieding
 • Jaded Glass Ben Wa Balls.

  Jaded Glass Ben Wa Balls van Master Series. Deze succesvolle Ben Wa balletjes zorgen voor onweerstaanbare genoegens tijdens voorspel en alles daarbuiten.

  € 14,95 In voorraad
  bestel ad174
 • King-Size Balls

  De King-Size Balls zijn twee grote Ben Wa ballen van goed glijdend materiaal in een marmeren look. De king-sized vibro-ballen zorgen voor een totaal bevredigend genot van wellust.

  € 15,95 In voorraad
  bestel 05235260000
 • LELO Luna Beads Zwart

  LELO Luna Beads Noir zijn de slanke en verleidelijke versie van 's werelds bestverkochte Ben Wa ballen die onweerstaanbaar genot beloven tijdens het voorspel en daarbuiten.

  € 27,95 In voorraad
  bestel 03190570000
 • LELO Ben Wa Balls Luna Mini

  Luna Beads Mini is een kleinere editie van Luna Beads, 's werelds best verkochte hulp voor kegeloefeningen. Voor de meest effectieve bekkenbodemtraining.

  € 37,95 In voorraad
  bestel 31787500
 • Love Balletjes - Paars

  Paarse Love Balletjes die worden ingebracht in de vagina, waar ze je bekkenbodemspieren in vorm brengen: door de constante beweging van de ballen worden de spieren getraind en versterkt.

  € 15,95 In voorraad
  bestel 05060010000
 • Magnetische vaginaballetjes

  Set van twee grijze magnetische vagina balletjes van Master Series met een doorsnede van 2,5 centimeter. De balletjes zijn magnetisch en hebben een diameter van 2,5 centimeter.

  € 23,95 In voorraad
  bestel ad460
 • Rode Ben Wa ballen

  Sara's Secret ballen Rood. Stimuleer je vagina van binnenuit en train je intieme spieren met behulp van deze rode Ben Wa balls. Je voelt deze geisha ballen bij elke beweging.

  € 9,95 In voorraad
  bestel 05134660000
 • Gouden Ben Wa Balletjes van 1 Inch .

  Deze Gouden Ben Wa Balletjes zijn bedoeld voor vrouwen om de spieren in de vagina te trainen. De goudkleurige balletjes zijn gemaakt van roestvrij staal en bevatten een los contra gewichtje.

  € 21,95 In voorraad
  bestel ad454
 • Extreme Stalen Vagina Ballen

  De Extreme Stalen Vagina Ballen zijn enorme orgasme ballen en perfect voor een intense sensatie, en voor degenen die genieten van een lekker vol gevoel.

  € 23,95 In voorraad
  bestel ac896
 • Vibratie Vagina Balletjes - Wit

  Vibratie Vagina Balletjes - Wit. Vier witte vibrerende vagina balletjes die via een koord met een regelbare vibratie unit zijn verbonden. De balletjes hebben een doorsnede van ca. 3,5 cm.

  € 14,95 In voorraad
  bestel 05577060000
 • Cannonball Intruders Orb

  De Cannonball Intruders Orb zorgt voor optimale vulling. Het gebruik van de intruder orb is heel eenvoudig: schroef de oorspronkelijke bal los en vervang deze door de Cannonball.

  € 34,95 In voorraad
  bestel vf805
 • XXL BenWa ballen

  Geniet nog meer dankzij deze XXL BenWa ballen. Dit XXL speeltje bestaat uit drie siliconen ballen, die onderling verbonden zijn met een koord.

  € 25,95 In voorraad
  bestel ad179
 • Zoete kers vagina balletjes

  De zoete kers vagina balletjes zijn charmante en trendy vormgegeven siliconen vagina balletjes. Een fijne manier voor het bevorderen van je vaginale spieren voor intensere orgasmen.

  € 21,95 In voorraad
  bestel ad483
 • Spannende vagina ballen set van Fifty Shades of Grey

  Spannende vagina ballen set van Fifty Shades of Grey. Train je bekkenbodemspieren en geniet van heerlijke inwendige stimulatie met deze vaginaballen set.

  € 32,95 In voorraad
  bestel e25475
 • Ben Wa Balls Vagina Ballen - Zwart

  Ben Wa Balls Vagina Ballen - Zwart Stel je eens voor: geblinddoekt wacht je op wat komen gaat. Dan klinkt er een stem: "Strek je hand uit." Plotseling voel je twee ballen.

  € 13,95 In voorraad
  bestel ac934-black

Geisha ballen bij Dildoplezier.nl (20 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren