Verzendkosten slechts € 2,95 - Discreet verpakt

Tepelzuigers

Met een tepel-zuiger heb je in een handomdraai stijve tepels!

Tepelzuigers worden gebruikt voor het stimuleren van harde gevoelige tepels en krachtige, intensieve lust gevoelens. Het gebruik is eenvoudig: plaats de tepelzuiger op het midden van je tepel en tepelhof. Knijp nu in het pomp-balletje zodat de tepel vacuüm wordt gezogen. Met tepelzuigers heb je in een handomdraai stijve tepels!

Tepelzuigers met fixeer-ringen

Een aantal van de tepelzuigers uit ons assortiment worden geleverd inclusief rubberen fixeer ringetjes die je over de opening van de pompjes moet schuiven. De opening van het pompje moet vervolgens over de tepel worden geschoven waarna de tepels door zachtjes op de pompbal te drukken vacuüm worden gezogen. Door het vacuüm trekken van de tepels zwellen ze prachtig op en blijven hard als je de fixeer-ring over de tepels schuift. Voor blijvende harde tepels.

Tepelzuigers bij Dildoplezier.nl (19 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren
 • Opwindende tepelzuigers.

  Uitzinnig van genot ga je met deze bijzonder opwindende tepelzuigers. Plaats de rubberen tepelzuiger op het midden van je tepel en tepelhof. Knijp nu in het hoedje zodat de zuiger vacuüm wordt gezogen.

  € 9,95 In voorraad
  bestel 05128420000
 • Size Matters Breast Enhancement System

  Het Size Matters Borstvergrotingssysteem is precies wat je nodig hebt om jezelf vollere borsten te geven. Elke cilinder is gemaakt van industrieel sterk kristalheldere acryl en past comfortabel over je borsten.

  € 138,95 In voorraad
  bestel ac207
 • Intake Anal Suction Device

  Het Intake Anal Suction Device is ideaal voor het vacuümpompen van de tepels, clitoris, etc... Wees wel voorzichtig met deze cupping pomp want deze is krachtiger dan de standaard zuigpompjes

  € 17,95 In voorraad
  bestel ad229
 • Tepel - Vagina Pompjes - 3 stuks

  De Tepel - Vagina Pompjes van deze 3 delige set van Master Series worden vacuüm gezogen middels een draaiknopje aan de bovenzijde. Er is geen aparte pomp vereist.

  € 27,95 In voorraad
  bestel ac914
 • Zwarte krachtige tepelzuigers set van Master Series.

  Deze zwarte krachtige tepelzuigers set van Master Series is ideaal zijn voor iedereen die verlangt naar tepel zuiging. De diameter van de tepel zuiger is 2,5 centimeter.

  € 26,95 In voorraad
  bestel ad738
 • Nipple Amplifier Enlargement Bulbs with O-Rings

  Breng je tepels tot hun volle glorie met deze Nipple Amplifier Enlargement Bulbs with O-Rings! Dit vergrotingsapparaat heeft vier O-ringen die over je tepels kunnen worden geschoven.

  € 19,95 In voorraad
  bestel ad461
 • Tepel stimaltoren

  De 'grootte doet ertoe' tepelstimulatoren kunnen je tepels vergroten en stimuleren. Zuiging en een verhoging van de bloedtoevoer naar de tepels vergroot de gevoeligheid en het plezier.

  € 11,95 In voorraad
  bestel ac200
 • Tepel stimulator vacuümpomp

  Plaats deze tepel stimulator vacuümpomp op je tepels of die van je partner en verhoog de tepelgevoeligheid. Met deze eenvoudig te gebruiken pomp kun je de tepels prikkelen en continu stimuleren.

  € 27,95 In voorraad
  bestel ac209
 • Borsten vergroter - Easy Grow voor grotere borsten.

  Voor heerlijke stevige en grotere borsten gebruik je deze borsten vergroter. Je plaatst de schalen over je borsten en zuigt met de vacuüm pomp, het resultaat wordt direct zichtbaar, mooie volle borsten en een maatje groter!

  € 35,95

  € 26,95

  In voorraad
  bestel 521337
  Aanbieding
 • Vergroot je tepels met nipples pumping en zet de ringen erop voor extra genot.

  Vergroot je tepels met de Nipple Pump en zet de ringen erop voor extra genot. De nipple pump is een setje van 2 tepelpompjes met 8 verschillende ringen om over de stijve tepels heen te schuiven.

  € 14,95

  € 11,95

  In voorraad
  bestel 05152640000
  Aanbieding
 • Bad Kitty Nipple Pump

  De Nipple Pump tepelzuigers van Bad Kitty zorgen voor blijvende harde tepels. Twee tepelpompen (twee verschillende maten) plus 6 fixeer ringen in een set.

  € 13,95 In voorraad
  bestel 05285100000
 • Cupping Vacuum Cup Set

  De Cupping Vacuum Cup Set is ideaal voor het vacuümpompen van de tepels, clitoris, afijn noem maar op. De sucking cups werken het beste op een schone, droge huid.

  € 32,95

  € 24,95

  In voorraad
  bestel 3000007522
  Aanbieding
 • Vibrating Triple Suckers

  Vibrating Triple Suckers. Beleef een geweldig orgasme met deze 3 vibrerende zuigers: Het zijn 2 tepelzuigers, die je op je tepels zet en 1 clitzuiger die je over je clitoris plaatst.

  € 52,95 In voorraad
  bestel 3222-00
 • Pink Nipple Suckers

  Op zoek naar iets spannend om die BDSM fantasie van u eens vorm te geven? Dan heb je met de pink nipple suckers het juiste product nu gevonden!

  € 34,95 In voorraad
  bestel 3874-00
 • Super Suction Snake Bite Tepelzuigers.

  Deze Super Snake Bite tepelzuigers bijten zich heerlijk vast op jouw tepels. Deze zuigers creëren een vacuüm op de tepel en de omgeving voor een erotische gevoel dat vaak resulteert in grotere, gevoeligere tepels.

  € 10,95 In voorraad
  bestel ab213
 • Tepelzuiger met vibratie

  Met deze vibrerende tepel zuigers, heb je in een hand- omdraai stijve tepels! Deze tepel-verwenner gewoon op de tepels zetten, met het pompje de tepels lekker vacuüm zuigen en de vibratie aanzetten.

  € 29,95 In voorraad
  bestel 05596790000
 • Crystal Clear Multisucker

  De multi-sucker is eenvoudig op de tepels en/of vagina aan te brengen waarna je met de handige pompbal het lustvacuüm tot stand kan brengen. Voelt alsof een sabbelende zuigende hete mond.

  € 19,95

  € 15,95

  In voorraad
  bestel 05160400000
  Aanbieding
 • Transparante Tepelzuiger

  Verwen jezelf nu met deze doorzichtige tepelzuiger. Door het gebruik van deze tepelzuiger heb je in een handomdraai heerlijk gevoelige stijve tepels.

  € 12,95 In voorraad
  bestel 05286500000
 • Vibrating Dreams Tepelzuigers

  Verwen jezelf, of laat je verwennen met deze Vibrating Dreams Tepelzuigers. De tepelzuiger beschikt over een vibratie-functie met zeven verschillende snelheden en ritmes.

  € 34,95

  € 27,95

  In voorraad
  bestel 05764500000
  Aanbieding

Tepelzuigers bij Dildoplezier.nl (19 items gevonden)

Van hoog naar laag sorteren